Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Ploiești
- str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Programare
Ceptura
- sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Programare

Tratamentele noastre

Orice provocare orală devine ușor de gestionat cu tratamentele noastre la Clinica Stomavit!

Implantologie

Implantologia este o specializare a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă prin inserarea unui implant dentar în maxilar.

Află mai multe

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară se referă la o gamă largă de proceduri care implică modificarea structurii orale pentru a trata diverse probleme de sănătate dentară.

Află mai multe

Endodonție

Endodonția este o ramură specializată a stomatologiei care se ocupă cu tratamentul interiorului dintelui, mai exact cu îngrijirea pulpei dentare și a țesuturilor înconjurătoare.

Află mai multe

Parodontologie

Parodontologia este specialitatea stomatologică axată pe prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale.

Află mai multe

Profilaxie

Profilaxia reprezintă ansamblul de acțiuni și intervenții stomatologice menite să preîntâmpine apariția bolilor orale sau să împiedice evoluția acestora.

Află mai multe

Albire dentară

Albirea dentară este o procedură cosmetică dentară care îndepărtează petele și decolorările de pe dinți, făcându-i mai albi.

Află mai multe

Pedodonție

Pedodonția este o specialitate a stomatologiei care se concentrează asupra îngrijirii orale și a sănătății dentare a copiilor, de la naștere până la adolescență.

Află mai multe