Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Ploiești
- str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Programare
Ceptura
- sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Programare

Despre noi

Află de ce să alegi Clinicile Stomavit

Stomavit - un zâmbet desăvârșit!

 

Cu o prezență stabilă în comunitățile din Ploiești și Ceptura, Clinicile Stomavit s-au dezvoltat continuu pentru a răspunde cu succes nevoilor complexe ale pacienților.

 

Satisfacția și sănătatea orală a pacienților noștri reprezintă centrul demersului nostru profesional, iar angajamentul nostru este acela de a oferi servicii de stomatologie moderne, personalizate și la standarde înalte de calitate.

 

Locațiile noastre, din Ploiești și Ceptura, au fost gândite pentru a oferi un mediu primitor și confortabil. Ne-am asigurat că am creat spații moderne, dotate cu tehnologie de ultimă generație și ușor accesibile pentru toți pacienții.

 

 

 

 

La Stomavit, îmbinăm știința și arta stomatologiei pentru a reda zâmbetele sănătoase și a crește încrederea în sine a pacienților noștri. Ne dorim ca fiecare vizită la noi să fie nu doar o simplă întâlnire cu medicul dentist, ci un pas înainte spre o sănătate orală optimă și spre un zâmbet care radiază încredere.

 

  • Echipa noastră este formată din medici tineri, entuziaști și profund devotați meseriei lor. Profesionalismul, pasiunea și dorința de a se perfecționa continuu sunt calitățile care ne definesc și care au transformat Clinica Stomavit într-un nume de referință în domeniul stomatologiei. Ne angajăm să oferim o experiență pozitivă la dentist, îmbinând tehnologia avansată cu un serviciu amabil și orientat către pacient.
  • Punem un accent deosebit pe personalizarea serviciilor oferite. Suntem conștienți că fiecare pacient este unic, cu nevoi și așteptări individuale. Din acest motiv, ne ocupăm cu atenție de fiecare caz în parte, ascultăm cu atenție dorințele pacienților noștri și elaborăm planuri de tratament personalizate. Înțelegem importanța unui zâmbet sănătos și frumos, iar pentru a-l obține, colaborăm strâns cu fiecare pacient, explicăm fiecare etapă a tratamentului și ne asigurăm că toate întrebările sunt răspunse.
  • În ceea ce privește experiența noastră, am acumulat o multitudine de cazuri rezolvate cu succes, tratând o varietate largă de afecțiuni stomatologice. Am investit constant în formarea și dezvoltarea echipei medicale, aceasta având acum competențe solide în multiple ramuri ale stomatologiei: endodonție, implantologie, parodontologie, pedodonție, profilaxie, albire dentară și chirurgie dentară.

Dr. Mihaela Alexandru Bratu

Medic specialist implantologie și stomatologie generală Află mai multe

Dr. Oana Bulagea

Medic specialist endodonție și stomatologie generală Află mai multe

Dr. Popa Alexandra Ana

Medic specialist parodontologie și stomatologie generală Află mai multe
Vezi întreaga echipă!

Înclinăm balanța în favoarea pacienților noștri prin transparență, informare corectă și deschidere la dialog.

 

Credem cu tărie că un pacient informat este un pacient care se poate implica activ în procesul de îngrijire a sănătății orale și care poate lua decizii în cunoștință de cauză. Pentru aceasta, am implementat o politică de comunicare deschisă și onestă, în care informăm pacienții despre toate opțiunile de tratament disponibile, costuri, beneficii și riscuri.

 

Fiind dedicați excelenței în stomatologie, încurajăm continuu inovația, cercetarea și dezvoltarea profesională a echipei noastre. Astfel, investim în mod regulat în echipamente și tehnologii noi, pentru a asigura cele mai bune soluții de tratament.

Vreau o consultație!

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru sănătatea ta orală sau a familiei, te invităm să ne vizitezi la Clinica Stomavit, unde te așteaptă o echipă de specialiști gata să îți ofere soluții personalizate și sănătatea orală pe care o meriți.

 

 

 

Te întrebi unde ne găsești mai exact?

Acum este mai ușor să iei legătura cu noi!

Ploiești
str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Ceptura
sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Vreau o programare!
Vreau o programare!