Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Ploiești
- str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Programare
Ceptura
- sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Programare

Albire dentară

Stomavit - pentru un zâmbet care strălucește de frumusețe și încredere!

Alături de echipa noastră de profesioniști devotați, oferim o varietate de servicii stomatologice, inclusiv tratamente de albire dentară, concepute pentru a lumina zâmbetul dumneavoastră și a vă îmbunătăți starea de bine a sănătății orale.

Ce este albirerea dentară?

Albirea dentară este o procedură cosmetică dentară care îndepărtează petele și decolorările de pe dinți, făcându-i mai albi. Acest proces poate fi realizat prin mai multe metode, fie utilizând geluri de albire aplicate direct pe suprafața dintelui, fie prin folosirea unui dispozitiv cu lumină care activează un gel de albire aplicat pe dinți.

 

Beneficii

 • Încredere sporită: Un zâmbet mai alb poate crește încrederea în sine și poate îmbunătăți percepția asupra propriei imagini.
 • Zâmbet mai atractiv: Albirea dentară poate elimina petele și decolorările cauzate de consumul de cafea, ceai, vin roșu sau tutun, făcând zâmbetul dvs. mai atractiv.
 • Procedură sigură și eficientă: Atunci când este realizată de către un profesionist, albirea dentară este o procedură sigură și eficientă care poate oferi rezultate semnificative.

 

 

 

 • Când ai nevoie de albire dentară?

Dacă îți dorești un zâmbet mai alb sau dacă dinții tăi sunt decolorați din cauza consumului de anumite alimente și băuturi sau a fumatului, atunci albirea dentară poate fi o soluție eficientă.

 

De asemenea, unele persoane optează pentru albirea dentară ca parte a unui plan de îmbunătățire a aspectului dentiției.

 

 • Cum funcționează albirea dentară?

Tratamentul de albire dentară începe cu o consultație în cadrul căreia medicul stomatolog evaluează starea dinților dvs. și discută cu dvs. despre nuanța dorită.

 

Apoi, se aplică un gel de albire pe dinți și, în funcție de metoda aleasă, se poate utiliza un dispozitiv cu lumină pentru a accelera procesul de albire.

 

În funcție de gradul de decolorare al dinților și de nuanța dorită, pot fi necesare mai multe ședințe.

Etapele de tratament

 • Consultarea inițială: Aceasta este prima întâlnire cu medicul stomatolog, în cadrul căreia se va face o evaluare a stării generale a sănătății orale. Medicul va discuta despre așteptările și obiectivele tale și va decide dacă albirea dentară este soluția potrivită. De asemenea, se vor lua fotografii ale dinților pentru a compara nuanța inițială cu cea finală.
 • Curățarea profesională: Înainte de începerea tratamentului de albire, este recomandată o curățare profesională a dinților pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul. Aceasta va permite gelului de albire să acționeze mai eficient.
 • Protecția gingiilor: Pentru a proteja gingiile de gelul de albire, medicul va aplica o substanță de protecție pe țesuturile moi din gură.
 • Aplicarea gelului de albire: După protecția gingiilor, medicul va aplica gelul de albire pe suprafața dinților. Gelul poate conține diferite concentrații de peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă, substanțe care penetrează smalțul și dizolvă petele de pe dinți.
 • Activarea gelului de albire: În unele cazuri, medicul poate folosi o sursă de lumină sau laser pentru a accelera procesul de albire. Aceasta va activa gelul de albire, care va pătrunde în smalțul și dentina dinților, eliminând petele și decolorările.
 • Îndepărtarea gelului și evaluarea rezultatelor: După un interval de timp prestabilit, gelul de albire se îndepărtează și se evaluează rezultatele. Dacă nu s-a atins nuanța dorită, procesul poate fi repetat în aceeași ședință sau în ședințe ulterioare.
 • Îngrijirea post-tratament: După albire, medicul va furniza instrucțiuni detaliate despre îngrijirea dinților și alimentele sau băuturile de evitat pentru a menține rezultatele cât mai mult timp.

La Stomavit, ne dedicăm să oferim tratamente dentare care te ajută să atingi obiectivele de sănătate orală și estetică. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să descoperiți puterea unui zâmbet strălucitor!

Unde ne găsești?

Ploiești
str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Ceptura
sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769

Ești gata să îți redobândești zâmbetul și încrederea?

Contactează-ne astăzi!