Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Ploiești
- str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Programare
Ceptura
- sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Programare

Profilaxie

La Stomavit, zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Îngrijirea preventivă, sau profilaxia, este coloana vertebrală a unei sănătăți orale de lungă durată. Când vine vorba de îngrijirea orală, prevenirea este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Ce este profilaxia?

Profilaxia reprezintă ansamblul de acțiuni și intervenții stomatologice menite să preîntâmpine apariția bolilor orale sau să împiedice evoluția acestora. Prin servicii de profilaxie, cum ar fi curățarea și examinarea regulată a dinților, putem menține un zâmbet sănătos și putem detecta și trata problemele înainte ca acestea să devină serioase.

 

Beneficii 

  • Prevenirea bolilor dentare: Profilaxia ajută la împiedicarea dezvoltării cariilor și a bolilor parodontale.
  • Economisirea timpului și a banilor: Tratamentele preventive costă mai puțin decât tratamentele pentru problemele avansate de sănătate orală.
  • Menținerea unui zâmbet strălucitor: Curățarea profesională îndepărtează petele și tartrul, menținând zâmbetul tău strălucitor și sănătos.
  • Detectarea timpurie a problemelor de sănătate orală: În cadrul vizitelor de profilaxie, medicul stomatolog va face o examinare minuțioasă a gurii tale, care poate duce la identificarea timpurie a problemelor de sănătate orală.

 

Profilaxie

Proceduri de profilaxie în cabinet

  • Detartraj

Detartrajul este o procedură de curățare profesională care îndepărtează tartrul și placa bacteriană de pe dinți. Se realizează cu ajutorul unui instrument numit detartraj ultrasonic, care curăță dinții cu ajutorul undelor sonore de înaltă frecvență. Detartrajul nu numai că îmbunătățește aspectul dinților, dar și previne dezvoltarea bolilor parodontale.

 

  • Periaj profesional

Periajul profesional este o procedură prin care un medic stomatolog sau un igienist dental curăță minuțios dinții și spațiile interdentare, îndepărtând placa bacteriană și tartrul. Aceasta este o metodă eficientă de prevenire a cariilor dentare și a bolilor parodontale și, de asemenea, ajută la menținerea unui zâmbet strălucitor.

 

  • Air-flow

Air-flow este o metodă modernă de curățare a dinților care folosește un jet de aer, apă și particule fine de bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta placa bacteriană și petele de pe dinți. Procedura este rapidă, eficientă și complet nedureroasă, oferind un zâmbet curat și proaspăt în doar câteva minute.

În centrul nostru Stomavit, promovăm o abordare preventivă în ceea ce privește sănătatea orală. Prin profilaxie, îți oferim instrumentele și îngrijirea necesare pentru a menține un zâmbet sănătos, strălucitor și plin de încredere.

Unde ne găsești?

Ploiești
str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Ceptura
sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769

Ești gata să îți redobândești zâmbetul și încrederea?

Contactează-ne astăzi!