Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Ploiești
- str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Programare
Ceptura
- sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Programare

WaterLase

Confort asigurat: fără durere în timpul procedurilor

 

WaterLase este un sistem stomatologic laser avansat, dezvoltat de Biolase, care combină energia laser cu un jet de apă și aer pentru a efectua o varietate de proceduri dentare. Această tehnologie unică permite medicilor stomatologi să execute tratamente mult mai precis și mai delicat decât metodele tradiționale.

 

Sistemul WaterLase este extrem de versatil și poate fi utilizat într-o gamă largă de proceduri, inclusiv îndepărtarea cariilor, tratamentul bolilor parodontale, intervențiile chirurgicale pe țesuturile moi și dure, precum și multe altele.

 

Care sunt beneficiile?

  • Tratament minim invaziv: WaterLase permite un tratament mai puțin invaziv decât metodele tradiționale, ceea ce înseamnă mai puțină durere și disconfort pentru pacienții noștri.
  • Fără zgomot: Spre deosebire de freza tradițională, WaterLase funcționează fără a produce acel zgomot specific, ceea ce ajută la diminuarea anxietății pacienților.
  • Precizie sporită: WaterLase oferă o precizie îmbunătățită, permițând medicului stomatolog să efectueze tratamente cu un nivel minim de deteriorare a țesutului sănătos înconjurător.
  • Rezultate superioare: Datorită preciziei și eficienței sale, WaterLase oferă rezultate superioare în numeroase tratamente dentare.
  • Vindecare și recuperare rapidă: WaterLase minimizează sângerarea, umflarea și disconfortul după intervenție, ceea ce duce la un timp de recuperare semnificativ redus.
  • Mai puțină nevoie de anestezie: În multe cazuri, procedurile realizate cu WaterLase nu necesită anestezie, ceea ce face experiența mult mai confortabilă pentru pacienți.