Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Ploiești
- str. Afinelor, nr. 14
+40 724 144 769
Programare
Ceptura
- sat Ceptura de Jos, nr. 400
+40 724 144 769
Programare

Epic x Biolase

Versatil - tratamente sigure și eficiente

 

Epic X Biolase este un sistem laser dentar avansat care este folosit într-o serie de tratamente stomatologice, variind de la albirea dinților la gestionarea problemelor de țesut moale și dur. Acesta oferă un nivel ridicat de precizie, ceea ce reduce riscul de daune în țesuturile înconjurătoare și oferă o recuperare mult mai rapidă după tratament.

 

Care sunt beneficiile?

  • Tratament minim invaziv: Epic X Biolase permite tratamente dentare mai puțin invazive, ceea ce înseamnă mai puțină durere și disconfort pentru pacienții noștri. De asemenea, reduce necesitatea anesteziei în multe cazuri.
  • Vindecare rapidă și recuperare: Folosirea tehnologiei laser înseamnă că vindecarea și recuperarea sunt adesea mult mai rapide decât cu metodele tradiționale. Laserul favorizează coagularea și reduce sângerarea și umflarea după intervenție.
  • Precizie excepțională: Epic X Biolase oferă un nivel ridicat de precizie, permițând medicului stomatolog să țintească țesutul afectat fără a afecta țesuturile sănătoase înconjurătoare.
  • Versatilitate în tratament: Epic X Biolase poate fi folosit într-o gamă largă de proceduri dentare, inclusiv tratamentele parodontale, endodontice și de albire a dinților.
  • Rezultate superioare: Datorită preciziei sale și abilității de a minimiza daunele țesutului, Epic X Biolase oferă rezultate superioare în multe tratamente dentare.
  • Confort sporit pentru pacient: Majoritatea pacienților raportează un nivel mai scăzut de disconfort atunci când sunt tratați cu laserul Epic X Biolase în comparație cu metodele tradiționale.